ŞANLIURFA / HARRAN - Sugeldi İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Hz. Muhammed'in (s.a.v.) eğitim anlayışı ve eğitim metotları hakkında bilgilendirme yaptık.

Mrt

Genç Kâşifler müze ile yerinde eğitim ve Kadim Şehirler Mukaddes Mekânlar etkinlik uygulama kılavuzları doğrultusunda müze, tarihi mekân, sanat galerisi, doğal varlık gezileri düzenlenir.

Mrt

Din Görevlilerinin sahip olması gereken ahlaki ve mesleki etik değerler ile ilgili öğrencilerle farkındalık sohbetleri ve seminerler düzenledik.

Mrt

Okul içerisindeki iki sınıf ve okul kütüphanesi, ders saati bitiminden 17.00'a kadar öğrencilerimizin kullanımına açık tutuyoruz ve öğrencilerimizin gerekli araştırmaları yapabilmesi için internete ulaşımları sağlıyoruz

Mrt

Okulumuzda masa tenisi turnuvası düzenlendi.

Mrt

7 ve 11. sınıflar için açık liseye geçiş gibi durumlara karşı tedbir alma çalışmaları kapsamında; LGS / YKS hazırlık programı tanıtım çalışmaları yaptık.

Mrt

40 Kavram, 40 ayet, 40 hadis, etkinliklerinden okul program ve tarihine uygun şekilde seçilen etkinliklerini gerçekleştirdik.

Mrt

Okul idaresi önderliğinde her branştan öğretmenin bulunduğu Akademik Takip Komisyonu oluşturduk.

Mrt

Kriz yönetimi, öfke ve stres ile başa çıkma yolları ile bilgilendirme yaptık.

Mrt

Okul merdiven ve koridorlarına İngilizce veya öğretim yapılan diğer dillerde özgün sözleri yazdık.

Kas

Öğretmenler kurulu kararıyla öğrenci kulüplerini kurduk. Her öğrencinin en az bir kulübe üye olmasını sağladık.

Kas

Meslek dersi öğretmenlerimiz tarafından yapılan planlama dahilinde haftanın ayet ve hadisi panolarda veya LCD ekranlar ile hafta boyunca gösterildi.

Kas

Öğretmenlerimize; E-okul, MEBBİS, EBA uygulamaları tanıtımı yapıldı.

Kas

8. sınıf öğrencilerimize yönelik Seviye Tespit Sınavı (Deneme) uygulandı.